Icardi: Spreman sam da idem

Napušta Inter na ljeto

Icardi: Spreman sam da idem

Edmir Škorić

Argentinski napadač Mauro Icardi spreman je napustiti Inter na kraju sezone.

Icardija će Inter prodati kako bi zaradio novac zbog pravila financijskog fair-playa. Argentinac vrijedi 40 miliona eura i sigurno da bi u Interu željeli da ga zadrže, ali…

“Imam još tri godine ugovora, ali dogovor uvijek može da se postigne. Ako Inter želi da me proda, spreman sam spakovati se i otići. Sretan sam u Milanu, ali ne zarađujem previše i volio bih, ukoliko ostanem, da dobijem bolji ugovor kako bismo svi bili zadovoljni”, poručuje pomalo problematični Icardi.

Argentinac je u tekućoj sezoni postigao 15 golova i drugi je strijelac Serije A, a Chelsea, City i Barca su neki od klubova koji ga žele dovesti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.