Icardijev san dijeli pola Evrope
Foto: EPA

Želi igrati s Messijem

Icardijev san dijeli pola Evrope

M. Šljivak

Napadač Intera Mauro Icardi ove sezone igra zaista dobro.

Nerazzurrima je donio veliki broj bodova svojim golovima, a ukupno ih je ove sezone postigao 16.

Međutim, iako se radi zaista o odličnom napadaču, Argentinac je sasvim iskren što se njegovih uspjeha tiče. Vjeruje da ove sezone neće uspjeti da dođe do Zlatne kopačke, ali ipak ima jedan san. To je da zaigra u istom timu s Lionelom Messijem.

"Italijanski fudbal mi najviše odgovara i moja budućnost je u Interu. Ako me drugi žele, moraju razgovarati s predsjednikom. San imam, a to je da igram s Lionelom Messijem, ali to može značiti i nastup u reprezentaciji", rekao je Icardi.

Također, priznao je kako nema šanse da ikad postane najbolji na svijetu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Teško da ću ove sezone osvojiti Zlatnu kopačku, jer igrači poput Messija i Suareza postižu po tri gola u meču", istakao je Icardi.

Priliku da nastavi golgeterski niz Icardi će imati sutra protiv Cagliarija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi