Igman doveo i Šivšića

Nakon Smajića i Hrvanovića

Igman doveo i Šivšića

Federalni prvoligaš Igman iz Konjica angažovao je danas još jedno pojačanje za drugi dio sezone u 1. ligi FBiH.

Konjičani su prvi dio sezone okončali na desetoj poziciji, koja im zasad osigurava sigurnu zonu i manje briga oko čuvanja prvoligaškog statusa, a kako isti ne bi došao u pitanje intenzivno se radi na jačanju igračkog kadra.

Nakon što su saradnju sa Igmanom dogovorili Irhan Smajić i Aldin Hrvanović, ovom klubu se iz Viteza priključio i 25-godišnji defanzivac Safet Šivšić koji je u prošlosti slovio za veliku nadu bh. nogometa.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Šivšić je ranije nastupao za kadetsku i juniorsku reprezentaciju naše zemlje, bio je i član zagrebačkog Dinama, ali svoj potencijal nije uspio ostvariti, pa je po završetku maksimirske epizode pretežno igrao po BiH.

Podsjećanja radi, Šivšić je pored Viteza ranije u BiH igrao za Slobodu, Čelik, Travnik i Olimpik.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
SRETNO IGMAN
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi