Igman i Brotnjo nastavljaju trku za Prvu ligu

Druga liga Jug, 25. kolo

Igman i Brotnjo nastavljaju trku za Prvu ligu

Midhat Šljivak

Fudbaleri Igmana i Brotnja upisali su sigurne pobjede u susretma 25. kola Druge lige FBiH, grupa Jug.

Igman je s 4:1 savladao ekipu Kupresa. Domaći su apsolutno dominirali u ovom meču, i na kraju su zasluženo stigli do tri boda.

Poveli su u 31. minuti preko Zahirovića, ovim se rezultatom otišlo na odmor, da bi potom u nastavku pogađali Šabanović, Đapo i  Potur, dok je za goste pogodio Bećirević.

Brotnjo je s 4:0 pobijedio Turbinu. Skoko je doveo domaće u vodstvo nakon 10 minuta igre, da bi u 40. minuti Grgić povećao na 2:0.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Šarac je u 66. minuti pogodio za 3:0, a konačnih 4:0 postavio je dvije minute kasnije Skoko svojim drugim golom.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi