Riješena i posljednja dilema oko igranja Igmana u Premijer ligi

Prvaci Prve lige FBiH

Riješena i posljednja dilema oko igranja Igmana u Premijer ligi

A. Čaušević

Nakon uzbudljive sezone Igman iz Konjica je postao prvak Prve lige FBiH i izborio promociju u Premijer ligu. 

Osim na sportskom planu plasman u elitni rang je potrebno potvrditi i administrativnim putem što se klubu iz Konjica dogodila danas.

Naime, iz Igmana su saopštili kako su dobili licencu za takmičenje u Premijer ligi pa će tako elitni rang bh. fudbala u novoj sezoni dobiti debitanta.

"Igman dobio licencu za učešće u m:Tel Premijer ligi BiH

U proteklom periodu užurbano se radilo na prikupljanju papirologije iz financijskog, pravnog i infrastrukturnog dijela.

Danas je na našu adresu stigla potvrda o dobivanju licence za učešće u najvećem rangu. Što se tiče infrastrukturnih dijelova dobili smo određene rokove za završetak radova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Napominjemo javnost da ćemo blagovremeno izvještavati o svim događanjima i promjenama i da su jedine tačne i provjerene informacije one koje se daju ispred kluba", saopštili su iz Igmana.

Kako sada stvari stoje Igman će domaće mečeve u uvodnim kolima sezone igrati na stadionu Veleža, da će nakon okončanja radova uslijediti povratak u Konjic. 

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Bujrum Konjicani !
3 1
SMK.Musvdg
Dobro došli u Mostar komšije. Želim vam puno sreće i uspjeha, osim protiv Veleža naravno.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi