Počelo postavljanje montažne tribine u Konjicu, "debi" će imati već protiv Željezničara

Sjajan posao uprave Igmana

Počelo postavljanje montažne tribine u Konjicu, "debi" će imati već protiv Željezničara

E. Oštraković

U subotu sa početkom od 13 sati u Konjicu biti će odigrana utakmica 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Igmana i Željezničara.

Očekuje se da će Željezničar imati jako dobru podršku svojih navijača u Konjicu, a domaćini su počeli sa radovima na tribini na kojoj će biti smješteni gosti.

Naime, FK Igman objavio je fotografiju Gradskog stadiona u Konjicu na kojoj se jasno vidi postavljanje montažne tribine.

"Danas je započeto postavljanje tribine na kojoj će biti smješteni gostujući navijači!", stoji u objavi FK Igman iz Konjica.

Montažna tribina trebala bi primiti oko 150 navijača, a očekuje se jako dobra posjeta na stadionu u okviru 20 kola Premijer lige BiH.

Ekipa Željezničara je već igrala jednu zvaničnu utakmicu i to u Kupu BiH protiv Leotara. Slavili su na Grbavici sa 2:1.

Kada je riječ o stanju na tabeli, Željezničar se trenutno nalazi na četvrtom mjestu sa 29 bodova, ali imaju i zaostali meč sa Sarajevom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa druge strane Igman će se do kraja sezone boriti za ostanak u ligi. Trenutno se nalaze na posljednjem mjestu sa 17 osvojenih bodova.

U drugu polusezoni Igman ulazi sa Husrefom Musemićem kao trenerom i jasno je da će to biti potpuno drugi tim u nastavku.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LevoKrilo
pjanke.sa, ne možeš ti to ovima iz N.K. ili nekada ŠPORTSKOG kluba naobjašnjavati...Real Madrid pa oni i Santiago Bernabeu pa Grbavica. Najžalosnije je što su oni ubjeđeni u to što im se servira u zvorničkoj desetinama godina. Navijači za izučavanja su ti oni.
0 0
pjanke.sa
Ne morate je bas ni zasarafiti do kraja nek malo klocne slobodno :-)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi