Igman petardom potvrdio naslov

Tim iz Konjica prvak Druge lige Jug

Igman petardom potvrdio naslov

Midhat Šljivak

Fudbaleri Igmana iz Konjica osvojili su naslov prvaka Druge lige Federacije BiH grupa Jug. Ovaj tim je danas kao gost savladao Šujicu s 5:0.

Bez većih problema je ekipa iz Konjica stigla do pobjede u ovom susretu.

Poveli su u 25. minuti kada mrežu domaćeg tima pogađa Maid Graho za 1:0, da bi samo osam minuta kasnije Ajdin Sultanić pogodio za rezultat prvog dijela od 2:0.

Nastavak meča donio je još tri gola u mreži domaćeg tima. Amel Bajrić je u 78. minuti povećao rezultat na 3:0, da bi u samom finišu Aid Kudra i drugim pogotkom Graho postavili konačnih 5:0.

Druga liga Jug, 28. kolo:

Sloga - Klis 0:0

Troglav - Neum 5:1

Posušje - Blagaj 5:0

Šujica - Igman 0:5

Tomislav - Brotnjo 1:0

Kupres - Grude 3:2

Turbina - Kamešnica 0:0

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi