Igman u subotu starta sa pripremama

Obad zakazao prozivku

Igman u subotu starta sa pripremama

S. Mlaćo

Nogometaši Igmana iz Konjica, člana Prve lige FBiH, u subotu (06.01) će startati sa pripremama za drugi dio sezone.

Naime, tada je zakazana prozivka od strane šefa struke Adisa Obada, te se Konjičani nakon skoro dva mjeseca pauze vraćaju treninzima.

U zimskoj pauzi Igman je napustio Admir Đono, a ovih dana sa ovim timom se povezuje i Faris Handžić, te još nekoliko nogometaša.

Igman je prvi dio sezone okončao na desetom mjestu sa 19 osvojenih bodova, te u drugom dijelu sezone želi izboriti opstanak u prvoligaškom društvu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Drugi dio sezone koji starta 03.03. Igman će otvoriti gostovanjem kod jesenjeg šampiona Zvijezda iz Gradačca, a zatim u Konjic dolazi bihaćko Jedinstvo.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije