Ignjatović: Istina je da pregovaram sa Slobodom

Srbijanski štoper za SportSport.ba

Ignjatović: Istina je da pregovaram sa Slobodom

E. Dindić

Štoper Aleksandar Ignjatović koji je u svojoj karijeri nastupao za mnogo klubova nalazi se jako blizu Slobode. 

Ignjatović je počeo karijeru u ekipi Radničkog iz Niša a još je igrao za Borac Čačak, Feyenoord, Honved,  dok mu je posljednja stanica bila ekipa Novog Pazara.

Stameni štoper  za SportSport.ba kratko je prokomentarisao mogućnost da obuće dres Slobode. 

"Istina je pregovaram sa Slobodom, i više će se znati u ponedeljak oko svega", kratak je bio Ignjatović. 

Vlado Jagodić usred neriješenog odnosa sa  pouzdanim štoperom Harisom Mehmedagićem koji još uvijek nije produžio ugovor sa klubom,  muku muči sa štoperima u svom timu, a dolazak provjerenog fudbalera u redove kluba sa Tušnja zaliječio bi probleme nastale u odbrani za novu sezonu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi