Ignjatović: Sve osim pobjede za nas bi bio neuspjeh

Tuzlaci žele nova tri boda u prvenstvu

Ignjatović: Sve osim pobjede za nas bi bio neuspjeh

E. Dindić

U okviru 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za fudbalere na Tušnju se sastaju Sloboda i Zvijezda 09 iz Stanišića. Tim povodom na Tušnju je organizovana press-konferencija, a prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Slobode Zlatan Nalić i fudbaler Aleksandar Ignjatović

"Moram da se vratim makar na trenutak na utakmicu protiv Širokog Brijega. Igrali smo sjajno, ali sreća nas je ovaj put napustila. Hvala navijačima koji su nas, iako smo ispali iz daljnjeg toka, nagradili aplauzom, što dovoljno govori o svemu. Što se tiče utakmice sa Zvijezdom 09 ja imam prema njima veliki respekt. Sutra imamo jednu ekipu koja je ispod nas i ja odlično znam koliko to može da utiče na sutrašnju utakmicu. Ova utakmica nam dolazi baš u periodu oporavka. Za sutra što se tiče igračkog kadra jedino je Omar Pršeš bolestan i on sutra neće igrati, dok su svi ostali na raspolaganju. Što se tiče reprezentativne pauze iskoristićemo je pretežno za odmor, a odigraćemo i dvije utakmice, tačnije priliku će dobiti fudbaleri sa manjom minutažom da pokažu šta znaju", završio je Nalić.

Fudbaler Slobode Aleksandar Ignjatović istakao je da njega i njegove suigrače samo tri boda zanimaju sutra.

"Što se tiče utakmice, sigurno će biti jako teško sutra. Mi u svaku utakmicu idemo i više od 100 posto, stasali smo kao ekipa i moramo preuzeti odgovornost sutra. Sve sem pobjede za nas bi bio neuspjeh, moramo preuzeti ulogu favorita. Očekujem sutra jako dobru posjetu i nadam se da će nam biti dodatni vjetar u leđa sa tribina, kao što je to bio slučaj i u dosadašnjem dijelu sezone", završio je Ignjatović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, utakmica između Slobode i Zvijezde 09 na rasporedu je sutra sa početkom u 15:30 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Aduka
hehehhehhe
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi