Igor Aničić pojačao napad Rudara
Foto: Rudar Kakanj

Novo pojačanje u Kaknju

Igor Aničić pojačao napad Rudara

D. Kurbegović

Nogometaši Rudara iz Kaknja u narednoj sezoni u Prvoj ligi FBiH imaju velike ambicije, tako da su u skladu tome doveli pojačanja kako u stručnom, tako i u igračkom kadru.

Nakon što su zeleno-crni angažovali golmana Saliha Hinovića, te napadača Muamera Vilu, uprava kluba iz Kaknja dovela je još jedno vrijedno pojačanje, koje će pojačati oštricu napada ekipe Elvedina Beganovića.

Naime, od juče novi član Rudara postao je Igor Aničić (7.11.1989.Beograd). Riječ je o klasičnom napadaču koji je svoje realizatorske sposobnosti dokazao u srbijanskim superligašima Zemunu, Hajduku iz Kule i beogradskom Čukaričkom.

 Igor Aničić dobro je poznato ime i u bh.nogometu jer je s dosta uspjeha nastupao u Leotaru, Zrinjskom i Gošku, u kojima je odigrao 51. premijerligašku i 22. prvoligaške utakmice i postigao 14, odnosno 4 gola.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom periodu očekuje se angažovanje desnog beka i stopera, gdje će se tražiti kvalitetna rješenja, čime bi na kraju i zatvorili prelazni rok.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi