Igoru Pamiću otkaz na klupi NK GOŠK!

Presudio poraz od Goražda u Gabeli

Igoru Pamiću otkaz na klupi NK GOŠK! · Saznajemo

S. Mlaćo

Igor Pamić više nije trener NK GOŠK.

Naime, čelnici GOŠK-a nakon jučerašnjeg poraza od Goražda na svom terenu 0:1, uručili su otkaz Pamiću i on je danas napustio klub.

Pamić nije opravdao očekivanja, a u više navrata tokom serije loših rezultata kritikovao je Upravu kluba, igrače te bivšeg trenera.

Na klupi GOŠK-a Pamić ima veoma loš skor. Upisao je tek dvije pobjede i to protiv NK Slaven i NK Simm Bau, a dodao je čak pet poraza.

Ubilježio i dva remija.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U posljednja tri kola tim iz Gabele koji zauzima tek 14. mjesto vodit će trener juniorskog tima Zlatko Kojić, što je i potvrđeno za SportSport.ba.

U narednom kolu GOŠK gostuje NK Travnik.  

Top Komentari

nejeditrice
I ovo krme blatilo Vuleta, kako on nije dobro selektirao ekipu. Pu šabane jedan.
10 0
Dino69
Da ste Vuletu dali sansu sad bi bili ako nista u top 6-7
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi