Igor Tudor dobio nevjerovatnu ponudu: Andrea Pirlo ga želi za pomoćnika u Juventusu

Šta će odlučiti?

Igor Tudor dobio nevjerovatnu ponudu: Andrea Pirlo ga želi za pomoćnika u Juventusu

Esmer Oštraković

Andrea Pirlo je krenuo sa slaganjem svog stručnog štaba, a ponudu za pomoćnika poslao je Igoru Tudoru.

Očekivalo se da će već danas doći odluka oko svega, ali obzirom da Tudor ima ugovor sa Hajdukom do 2022. godine, Juventus mora zvanično kontaktirati klub iz Splita.

Tudor je ponudu od Pirla dobio prije nekoliko dana, navodno još uvijek nije donio odluku, ali teško je vjerovati da bi je mogao odbiti.

Opcije su dvije, a to je da Juventus plati odštetu Hajduku ili da Tudor raskine ugovor sa svojim trenutnim klubom i to na svoju štetu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pitanje je šta će odlučiti Tudor, ali jasno je da je ovo prilika kakva se ukaže jako rijetko u karijeri, te bi je rijetko ko odbio.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi