Igra se meč Lige nacija, a avioni polijeću i slijeću pored stadiona

Duel dvije najgore reprezentacije svijeta

Igra se meč Lige nacija, a avioni polijeću i slijeću pored stadiona

Admin Čaušević

Utakmicama Lige nacija nakon deset mjeseci pauze vratio se reprezentativni fudbal. Posljednjih dana viđeno je nekoliko zanimljivih utakmica. 

Fudbalski romantičari su pod lupom pratili utakmicu dvije najlošije evropske selekcije na FIFA rang listi između Gibraltara i San Marina.

Na kraju su slavili domaći s minimalnih 1:0. Pobjednika je odlučio Graeme Torilla i tako nakon trijuma nad Armenijom (0:1) i Lihtenštajnom (2:1) Gibraltaru donio treću pobjedu u zvaničnim duelima.

Inače, tokom utakmice na stadionu Victorija igrači su se morali boriti i sa zvukom aviona jer se međunarodni aerodrom nalazi odmah pored mjesta odigravanja jučerašnje utakmice.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

U pojedinim momentima susreta moglo se vidjeti kako avioni polijeću i slijeću na međunarodni aerodrom u Gibraltaru.

Što se tiče San Marina, ovo mu je bila 100 utakmica u nizu bez pobjede. Neslavni i historijski rekord za najlošiju reprezentaciju Evrope.

Top Komentari

Nele.
A nisu najlosiji na svijetu ba. U Evropi da al ima losijih u Okeaniji dole, vjerujem da bi se ovi mogli nosit s tim ostrvima dole.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi