Igrač Arsenala priznaje: Moj idol je Connor!

Bek Topnika dao zanimljivu izjavu

Igrač Arsenala priznaje: Moj idol je Connor!

S. Grebović

Mladi Škot je pojačao redove Topnika prošlog ljeta, prešavši iz Celtica za 27 miliona funti.

On je u London stigao kao povrijeđen igrač, a upravo ga je taj problem mogao koštati transfera, ali su u Arsenalu popustili i odlučili da ga oni osposobe za igru. 

I tek što je postao spreman da odigra svih 90 minuta, uslijedila je nova povreda. Početkom prošlog mjeseca Arsenal je gostovao West Hamu i slavio sa 3:1, a taj je meč bio koban baš po njega.

Već u 29. minuti tadašnji trener Ljungberg je morao izvršiti prinudnu izmjenu nakon što se Škot povrijedio, a umjesto njega u igru je ušao Sead Kolašinac.

Tierney je imao problema s ramenom i nije mogao nastaviti meč, a nakon izmjene otišao je odmah za bolnicu na preglede. Engleski mediji prenose da će ovaj fudbaler van terena biti oko tri mjeseca, te da će se na teren vratiti tek krajem marta ove godine.

Dok se oporavlja od ozljede, mladi bek je za medije na Otoku dao zanimljivu izjavu o tome u kome vidi svog idola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Connor McGregor je neko ko me inspiriše. Nikada nećz zaboraviti kada sam ga sreo u Belfastu na UFC turniru i tu je sve počelo. Ja sam njegov najveći fan ikada. Iskreno, gledao sam njegove dokumentarce, a sve klipove sa YouTube čak dva puta. Imam sjajnu vezu sa njim", rekao je priznajući kako mu se javljao na Instagramu.

"Slao sam mu poruke na Instagram i poslao mu dres. On je to izbacio na svoj profil i kad sam to vidio nisam mogao spavati tu noć. Podržava i on mene, tako da mi je drago što sam prijatelj sa njim", ponosno je izjavio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije