Novi kapiten? Igrači Arsenala krenuli ka svlačionici, a onda je na scenu stupio Tierney

Vratio ih da pozdrave navijače

Novi kapiten? Igrači Arsenala krenuli ka svlačionici, a onda je na scenu stupio Tierney

E. Čaušević

Liverpool i Arsenal sinoć su odigrali spektakularnu utakmicu u osmini finala engleskog Liga kupa, a na kraju su Redsi slavili nakon penala.

U regularnom dijelu susreta vidjeli smo čak deset golova, a meč je na kraju završen rezultatom 5:5. Ipak, nakon penala više sreće imali su igrači Liverpoola koji su tako izborili plasman u četvrtfinalu ovog takmičenja.

Zanimljiva scena desila se nakon što je Liverpool prošao dalje jer su pojedini igrači Arsenala odmah krenuli ka svlačionici. No, onda je na scenu stupio Kieran Tierney koji ih je vratio kako bi pozdravili navijače koji su ih bodrili na Anfieldu.

Ova reakcija lijevog beka Arsenala je oduševila navijače, te su mnogi poručili da se kapiten londonskog kluba mora tako ponašati, a ne kao Granit Xhaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da li će ovaj potez Tierneyju možda donijeti kapitensku traku u budućnosti osta je nam da vidimo.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi