Igrač Arsenala zaplakao jer su navijači izviždali Granita Xhaku

To mu je baš teško palo

Igrač Arsenala zaplakao jer su navijači izviždali Granita Xhaku

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala protekog vikenda remizirali su na svom terenu protiv Crystal Palacea (2:2) u meču 10. kola Premiershipa.

Arsenal je nakon devet minuta igre imao vodstvo od 2:0 golovima Sokratisa i Davida Luiza, ali su Topnici uspjeli da to prokockaju do kraja utakmice i na kraju osvoje samo jedan bod.

U centru pažnje nakon meča našao se Granit Xhaka koji je uz velike zvižduke ispraćen s terena. Ni kapiten Arsenala nije ostao dužan navijačima i uputio im je nekoliko psovki jer je bio bijesan zbog toga što su mu zviždali.

Ovo je posebno pogodilo veznjaka Arsenala, Lucasa Torreiru, koji se zagrijavao dok se sve to dešavalo. Urugvajac je čak zaplakao zbog načina na koji su navijači ispratili Xhaku s terena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ubrzo mu je prišao Hector Bellerin kako bi mu pružio podršku, ali sve to dovoljno pokazuje da je situacija u Arsenalu daleko od idealne.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Ccc
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi