Igrač Barce na radaru Cityja i Chelseaja

Songa žele u Engleskoj

Igrač Barce na radaru Cityja i Chelseaja

Edmir Škorić

Za igrača Barcelone, Alexa Songa, zanimaju se Chelsea i Manchester CIty.

Song je na posudbi u West Hamu i prema svemu sudeći neće se vraćati u Barcelonu.

No, pitanje je da li će ga Čekićari zadržati ili će karijeru nastaviti u nekom drugom premierligašu.

Daily Mail piše da je Song želja uprave Chelseaja i Manchester Cityja. Song je ponikao u Bastiji, potom je igrao u Arsenalu nekoliko sezona, da bi 2012. potpisao za Barcu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kamerunac je od ljeta 2014. na posudbi u West Hamu. Ovog ljeta mu ističe posudbeni ugovor i za sada nije poznato gdje će nastaviti karijeru. Za Čekićare je odigrao 25 utakmica, ali se nije upisivao u strijelce.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.