Igrač Barcelone ovog ljeta odlazi u redove italijanskog velikana?
Suarez je ove zime stigao u Arsenal, ali se nije snašao u Engleskoj

Odlazak u Arsenal se pokazao kao velika greška

Igrač Barcelone ovog ljeta odlazi u redove italijanskog velikana?

S. Pašalić

Agent igrača Barcelone Denisa Suareza je izjavio da dolazak na posudbu u Arsenal nije bio baš najbolji potez.

Ovaj 25-godišnji Španac je ovog januara stigao na posudbu u engleski klub sa opcijom da Arsenal otkupi njegov ugoor na kraju sezone za 18 miliona eura.

Ipak, Suarez se dosta mučio u Arsenalu i nije upisao niti jedan nastup od prve minute, a ukupno je odigrao 67 minuta u četiri utakmice Premier lige na kojima je ulazio kao zamjena.

On se uopšte nije pojavio na spisku igrača koji su u ponedjeljak putovali na gostovanje kod Watforda, čime je trener Arsenala Unai Emery samo potvrdio da ne računa na njega.

"Ostale su mu još dvije godine ugovora s Barcelonom. Ove godine u Engleskoj nije bio najbolji. Igrao je malo i nije uspio pronaći ritam", rekao je agent Suareza Felix Guende.

Čini se da su šanse da Suarez ostane u Arsenalu jako male, ali navodno je Napoli zainteresovan da ga dovede u svoje redove.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Napoli? Interes uvijek godi, a to je tim koji se već godinama bori za vodeće pozicije”, dodao je Guende.

"Uskoro ćemo razgovarati o prelaznom roku, ali ne isključujemo ništa", zaključio je Guende.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi