Igrač Bayerna donio konačnu odluku i poručio agentu: Pronađi mi novi klub
Rodriguez ne želi ostati u Bayernu

Nekoliko klubova je zainteresovano za njegove usluge

Igrač Bayerna donio konačnu odluku i poručio agentu: Pronađi mi novi klub

S. Pašalić

Bayern će u subotu odigrati finale Kupa Njemačke protiv RB Leipziga, a čini se da će to biti posljednja utakmica Jamesa Rodrigueza u dresu Bavaraca.

Kolumbijac je na posudbi u Bayernu, a minhenski klub ima rok da do 15. juna otkupi njegov ugovor zaa 42 miliona eura, međutim po svemu sudeći do toga neće doći i 27-godišnji Rodriguez će se vratiti u Madrid.

Rodriguez je bio u velikom sukobu sa trenerom Bayerna Nikom Kovačem neko vrijeme, ali se činilo da se taj odnos u posljednje vrijeme popravio.

Sky Sports sada prenosi da je igrač već rekao svom agentu da mu pronađe novi klub. Real je Jamesa Rodrigueza platio Monacu 75 miliona eura u transferu koji je došao nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu gdje je Kolumbijac sjajno igrao.

Povratak na Santiago Bernabeu je praktično nemoguć nakon što je Zinedine Zidane preuzeo Real, jer Rodriguez nije imao dobar odnos sa Francuzom u vrijeme kada je on ranije vodio klub iz Madrida.

Navodno je Juventus zainteresovan za Rodrigueza, a on se također povezivao i sa Napolijem, međutim niti jedna konkretna ponuda do sada nije stigla.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi