Igrač Bristola hit na Otoku: Ej Pep, daš mi jaknu?

Zanimljiva reakcija Španca

Igrač Bristola hit na Otoku: Ej Pep, daš mi jaknu?

Interesantna situacija dogodila se nakon utakmice Carabao Cupa između Bristola i Manchester Cityja.

Dok je većina fudbalera Bristola željela zamijeniti dres sa nekom od zvijezda vodeće momčadi engleske Premier lige, fudbaler po imenu Aden Flint odlučio se na zanimljiv potez. On je, naime, umjesto da zamijeni dres s nekim od protivničkih igrača, prišao menadžeru tima iz Manchestera Pepu Guardiolu te je od njega zatražio - jaknu.

"Odlučio sam da svoj dres zamijenim za Guardiolinu jaknu. Nažalost, odbio me je, odlučio je zadržati jaknu", kazao je Flint, koji nije želio otkriti šta mu je španski stručnjak tačno rekao.

Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videozapisu.  

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

kikimusampa
Uopšte ga nije pitao za razmjenu dresa/jakne nego se sprdao sa Pepom jer mu fali na rukavu jakne bedz stone island... vjerovatno ga je pitao je li to fuš jakna Stone Island jer nedostaje bedz na rukavu po kojem je prepoznatljiva.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi