Guardiola bi u šoping u Madrid, ali Kraljevi traže 100 miliona eura

City želi Asensija

Guardiola bi u šoping u Madrid, ali Kraljevi traže 100 miliona eura

M. Šljivak

Čileanski fudbaler Alexis Sanchez odlučio je da izabere dres Manchester Uniteda umjesto gradskog rivala Cityja sa kojim se povezivao u prethodnih nekoliko mjeseci.

Međutim, menadžer Građana Pep Guardiola nema namjeru da se više osvrće na 29-godišnjeg Čileanca već je krenuo u dovođenje igrača koji bi dodatno pojačali njegov tim.

Nova meta vodećeg tima engleske Premier lige je mladi fudbaler madridskog Reala Marco Asensio. Guardiola ovog fudbalera vidi kao idealno rješenje za svoj tim i navodno će pokušati da ga dovede u svoje redove.

Kraljevi su, prema tvrdnjama španskih medija, spremni saslušati sve ponude za 22-godišnjeg fudbalera. Cijena koju su postavili je 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Asensio šansu za igru u redovima Reala uglavnom dobija sa klupe. Nastupio je u 29 susreta ove sezone i postigao je osam golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi