Igrač Bruggea 'glumio' golmana i zaradio crveni karton

Nevjerovatna glupost

Igrač Bruggea 'glumio' golmana i zaradio crveni karton

S. Grebović

O ovim trenucima svoj meč 1/16 finala UEFA-ine Evropske lige igraju Manchester United i Club Brugge.

Trenutno je 2:0 za Crvene đavole koji imaju i igrača više i pred vratima su osmine finala ponajviše zahvaljujući gluposti jednog gostujućeg igrača.

Igrala se 23. minuta kada je mladi Daniel James šutirao ka golu Bruggea, a igrač te ekipe Simon Deli iz samo njemu znanog razloga taj udarac blokirao rukom. 

Sudija Serdar Gozubuyuk nije imao dileme, direktan crveni karton za fudbalera iz Obale Slonovače i kazneni udarac za Crvene đavole, koji je par minuta kasnije u gol pretvorio Bruno Fernandes.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Pogledajte pomenutu situaciju...

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi