Tyson Fury dobio specijalnu pozivnicu od Solskjaera

Da li će prihvatiti poziv?

Tyson Fury dobio specijalnu pozivnicu od Solskjaera

Endin Čaušević

Britanski bokser Tyson Fury u fantastičnom okršaju pobijedio je Deonteyja Wildera i postao je kralj superteške kategorije po WBC verziji.

Fury je ovih dana glavna tema u Engleskoj, ali je to zaslužio nakon sjajnog povratka u sami vrh boksa. Britanski bokser je prije nekoliko dana očitao lekciju Wilderu i uzeo mu titulu prvaka svijeta.

Engleski mediji danas pišu da bi Fury uskoro mogao doći i u Manchester United na specijalnu pozivnicu Ole Gunnara Solskjaera. Navodno, trener Uniteda poslao je Furyju pozivnicu da posjeti njegov tim i održi im motivacioni govor.

Solskjaer želi dodatno motivisati svoje igrače pred završni dio sezone koji bi mogao odlučiti i njegovu sudbinu kao trenera ovog tima. Fury je već bio gost na Old Traffordu i ne krije da je navijač ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Do kraja Premiershipa ostalo je još 11 utakmica, a Manchester United trenutno je na petoj poziciji. Glavni cilj ovog tima jeste da izbore mjesto koje ih naredne sezone vodi u Ligu prvaka, a da li će ih Fury uspjeti motivisati ostaje nam da vidimo.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Red
Zasto ne bi prihvatio za svoj klub. Svi znaju da je Fury navijac Utda..
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti