Igrač Burse postigao golčinu kakva se rijetko viđa i glavni je kandidat za gol godine!
Latovlevici je maestralno pogodio

Možda već imamo pobjednika za nagradu Ferenc Puškaš za narednu sezonu

Igrač Burse postigao golčinu kakva se rijetko viđa i glavni je kandidat za gol godine!

S. Pašalić

Bursaspor je jučer u okviru 3. kola turske druge lige savladao u gostima Eskisehirspor sa 2:0, a gledatelji su imali priliku vidjeti sprektakularan gol u posljednjim minutama.

Gosti su vodili sa 1:0, a onda je u 91. minuti igrač ovog tima poslao dugu loptu za svog saigrača Iasmina Latovlevicija koji je opalio iz voleja i postigao nevjerovatan gol.

Iako Latovleviciju nije prvi zadatak da postiže golove s obzirom da igra na poziciji štopera i u 299 odigranih utakmica ih je postigao samo 15, ovaj će sigurno ostati upamćen.

FIFA 23. septembra bira najbolji gol za ovu godinu ili nagradu "Ferenc Puškaš", ali Latovlevici neće biti u konkurenciji s obzirom da su imena kandidata već objavljena.

Ipak, on će biti glavni kandidat za nagradu naredne godine i čini se da ima jako dobre šanse da je i osvoji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi