Igrač Espanyola se obratio policiji nakon što je mijenjao dres s Messijem

Za navijače ovog kluba je to velika izdaja

Igrač Espanyola se obratio policiji nakon što je mijenjao dres s Messijem

Endin Čaušević

Fudbaleri Espanyola poraženi su proteklog vikenda od gradskog rivala Barcelone na Camp Nou sa 2:0.

Barcelona je do nova tri boda došla na krilima još jedne odlične partije Lionela Messija koji je postigao oba gola na utakmici. Ipak, u centru pažnje nakon meča našao se igrač Espanyola, Adrian Pedrosa.

Već smo pisali da je Pedrosa dobio strašne uvrede navijača Espanyola jer je mijenjao dres s Messijem što je za njih očito izdaja prema klubu. No, huligani su otišli korak dalje i počeli su slati prijeteće poruke ovog fudbaleru.

Španski mediji objavili su danas da je Pedrosa jučer čak završio u policiji kako bi prijavio prijetnje koje su stigle na njegovu adresu i to samo jer je uzeo Messijev dres.

Ovaj 20-godišnjak je u velikom šoku jer nije očekivao ovakvu reakciju navijača Espanyola. Ipak, ima i onih koji su stali u njegovu odbranu govoreći da je odlično čuvao Messija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čak pred sami kraj utakmice je udario argentinskog napadača koji je htio da mu uzvrati. No, na kraju su pružili ruku jedan drugom i potom mijenjali dresove što je očito obilježilo ovaj gradski derbi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi