Igrač kojeg Pep Guardiola obožava je u 12. minuti utišao Etihad

Real poveo

Igrač kojeg Pep Guardiola obožava je u 12. minuti utišao Etihad

Edmir Škorić

Manchester City i Real Madrid trenutno igraju revanš četvrtfinala Lige prvaka, a prvi su do gola stigli gosti iz Španije.

U prvom meču bilo je 3:3, zaista spektakularan meč, a sjajno je počelo i večeras. Nakon 12 minuta, Real je došao do vodstva, a strijelac je bio Rodrygo.

Brazilac nije uspio iz prvog pokušaja, no odbijenu loptu je ipak uspio poslati u mrežu.

Real sada ima 4:3, no prava uzbuđenja u borbi za polufinale tek nas očekuju. Od 21 sat počeo je i meč Bayern - Arsenal (2:2).

Inače, Rodrygo je jedan od najdražih igrača Pepa Guardiole i španski stručnjak ga je u više navrata hvalio i govorioda mu je jedan od najboljih trenutno.

Spominjalo se da bi upravo City mogao poslati ponudu od čak 200 miliona eura za Rodryga na ljeto, ali teško da će Real pustiti Brazilca, naročito sada ako prođu dalje. Podsjetimo da je Rodrygo bio strijelac i u prvom meču na Santiago Bernabeuu.

[twitter]https://twitter.com/FootColic/status/1780676511076385250[/twitter]

Nakon što je Real poveo, utakmica se otvorila, uslijedili su žestoki napadi Cityja, koji je sve opasniji, a uspio je i zatresti okvir gola.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo da će pobjednik ovog duela u polufinalu igrati protiv Bayerna ili Arsenala.

De Bruyne je ubacio, Lunin blokirao, a nakon gužve Haaland glavom šutira i lopta odsjeda na okviru gola. u 27. minuti projektil De Bruynea, ali je Lunin izbacio u korner.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SactownCali
Obozava se samo Bog, zasto ne voli tog igraca a ne obozava ga ?
2 0
SactownCali
Gol 1:0 Bayern Munchen
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi