Igrač koji je osvojio Ligu prvaka s Unitedom uhapšen i večerašnji meč će gledati iz pritvora
Nicky Butt je bio član ekipe Uniteda koja je 1999. godine osvojila Ligu prvaka

Iz Uniteda se nisu htjeli oglašavati u vezi ovog događaja

Igrač koji je osvojio Ligu prvaka s Unitedom uhapšen i večerašnji meč će gledati iz pritvora

S. Pašalić

Šef akademije Manchester Uniteda Nicky Butt uhapšen je zbog sumnje da je fizički napao jednu osobu.

44-godišnji Butt je bio u policiji u utorak poslijepodne, nekoliko sati prije početka utakmice Manchester Uniteda i Barcelone u Ligi prvaka.

Glasnogovornik policije izjavio je: "Policija je pozvana oko 14 sati u utorak, 16. aprila 2019. godine, zbog prijave da je jedna žena napadnuta u kući na Broadwayu, Hale"

"Žena je zadobila manju posjekotinu na ruci, ali nije trebala madicinsku pomoć. 44-godišnji muškarac uhapšen je zbog sumnje na napad i ostaje u pritvoru zbog ispitivanja.", dodao je glasnogovornik policije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iz Uniteda nisu željeli komentarisati ovaj slučaj. Ovo je drugi incident koji se desio danas u kojem su učestvovali bivši igrači tima sa Old Trafforda nakon što je Nogometna asocijacija Engleske danas pokrenula istragu protiv Paula Scholesa zbog klađenja.

Butt, koji je u klubu od 1992. do 2004. godine ostvario 387 nastupa, imenovan je za šefa akademije 2016. te su mu pripisane zasluge za razvoj Marcusa Rashforda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije