Igrač Porta poručuje igračima Liverpoola da neće uspjeti proći pored njega
Liverpool je prošle godine u osmini finala Lige prvaka savladao Porto u gostima sa 5:0

Porto ima svoju taktiku za večerašnju utakmicu

Igrač Porta poručuje igračima Liverpoola da neće uspjeti proći pored njega

S. Pašalić

Liverpool će večeras na Anfieldu dočekati Porto u utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Igrač Porta Danilo Pereira sa velikom dozom samopouzdanja dočekuje ovu utakmicu te poručuje kako nije zabrinut zbog fenomenalnog trojca Liverpoola Salah, Mane, Firmino.

"Naravno da je Liverpool favorit na svom stadionu i svakome je teško igrati na Anfieldu. Ne razmišljamo o osveti za prošlogodišnji poraz, oni koji o tome razmišljaju često obole.", rekao je Pereira.

Porto će u ovoj utaakmici biti bez Pepea i Hectora Herrere, ali Pereira smatra da portugalski tim ima igrače koji mogu zamijeniti ovaj dvojac.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Hector je važan igrač za nas, ali naš tim ima igrače velike kvalitete koji mogu igrati u bilo kojoj fazi. To nam je važno. Liverpool je tim kojeg poznajemo i sada moramo odigrati onako kako smo zamislili", dodao je igrač Porta.

"To je napadačka ekipa. Može vrlo lako odigrati kontranapad jer ima igrače za to. Ipak, ima svoje slabosti, ali radije ne bih ih ovdje iznosio jer imamo svoju strategiju i želimo ih u potpunosti iskoristiti.", zaključio je Pereira.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi