Navijači Porta tek sada proklinju Edina Džeku
Edin Džeko je teatralno pao na zemlju nakon čega su oba igrača dobila žuti karton

Portugalci će biti oslabljeni u prvoj utakmici

Navijači Porta tek sada proklinju Edina Džeku

S. Pašalić

Ekipa Porta se suočava sa velikim problemima pred utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Liverpoola.

Portugalski tim ća u utorak odigrati prvu utakmicu četvrtfinala na Anfieldu protiv Liverpoola, a u ovoj utakmici Porto će biti bez svoja dva najiskusnija igrača.

Bivši igrač Real Madrida, Pepe će propustiti ovu utakmicu nakon što je dobio žuti karton u utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Rome.

Pepe je dobio žuti karton nakon što su se on i Edin Džeko sukobili jer je bh. napadač teatralno pao na zemlju, a sudija je nakon svega odlučio da i jednog i drugog 'nagradi' sa žutim kartonom.

Također, Porto će biti i bez Hectora Herrere, a tri igrača portugalskog tima će biti u opasnosti da propuste uzvratnu utakmicu ukoliko dobiju žuti karton na Anfieldu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Zoilomas
Pade Dzeko ko njegova karijera :D Vrati se jaci dijamantu ?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi