Igrač Rapida preko stranice za upoznavanje traži manekenku za druženje, ali samo na dva dana

Da iskoristi priliku dok je u Milanu

Igrač Rapida preko stranice za upoznavanje traži manekenku za druženje, ali samo na dva dana

E. Čaušević

Fudbaleri austrijskog Rapida u prvom meču šesnaestine finala Evropske lige poraženi su na svom terenu od Intera sa 1:0.

Inter je veliki favorit u ovom duelu i u Rapidu su poprilično zadovoljni što samo s jednim golom zaostatka idu na revanš. Fudbaleri austrijskog tima danas su doputovali u Milano, a u centru pažnje javnosti našao se mladi igrač ovog tima Philipp Schobesberger zbog objave na Tinderu.

Tinder je poznatiji kao stranica za upoznavanje, a igrač Rapida postao je hit na internetu kada su saznali da je i on jučer objavio oglas na ovoj stranici. Ovaj 25-godišnji fudbaler Rapida ne želi tek tako da mu prođu dani u Milanu, te je potražio nekoga za druženje.

Schobesberger je napisao da traži neku manekenku za druženje, ali samo na dva dana jer će toliko boraviti u ovom gradu. Sigurno je da ovaj Austrijanac nije očekivao da će ga neko otkriti tako javno jer je odmah izbrisao oglas, ali je već bilo kasno.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije