Srđan Grahovac u bečkom Rapidu do 2022. godine!

Bh. internacionalac napustio Astanu

Srđan Grahovac u bečkom Rapidu do 2022. godine! · Zvanično

Srđan Grahovac (26) će, kao što se prethodnih dana i najavljivalo, karijeru nastaviti u Rapidu iz Beča.

Povremeni reprezentativac BiH je posljednji angažman imao u Rijeci za koju je nastupao kao posuđen igrač Astane, a s kazahstanskim klubom se ovih dana sporazumno razišao, što su u Rapidu iskoristili.

Putem zvanične stranice Rapid je potvrdio da se Grahovac vratio u klub, te da je potpisao ugovor do ljeta 2022. godine, a na njegovom dolasku je insistirao trener Didi Kühbauer koji ga mnogo cijeni.

"Dobrodošao nazad", poručili su iz Rapida našem nogometašu, koji također nije skrivao zadovoljstvo zbog povratka. 

"U Rapidu i Beču sam se ugodno osjećao i ranije, teška srca sam prije dvije godine donio odluku da odem, ali sada sam sretan što sam ponovo tu. Rapid trenutno ne stoji najbolje u ligi, ali uvjeren sam da ćemo vratiti ovaj klub tamo gdje mu je i mjesto", poručio je Grahovac.

Grahovac je prethodno za Rapid igrao od 2014. do 2017. godine. U tom razdoblju je za ovaj austrijski klub odigrao 86 utakmica i pritom postigao četiri pogotka.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Top Komentari

igepa
Sretno .....
1 1
gumenakita
Dobar momak,sretno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi