Igrač Reala otkrio: Zidane nam je na poluvremenu rekao četiri stvari
Zidane je uspio motivisati svoju ekipu koja je u nastavku utakmice preokrenula rezultat u svoju korist

Situacija na poluvremenu nije izgledala dobro za igrače i navijače kluba iz Madrida

Igrač Reala otkrio: Zidane nam je na poluvremenu rekao četiri stvari

S. Pašalić

Real Madrid je teškom mukom stigao do pobjede protiv Eibara od 2:1.

Ekipa Zinedinea Zidanea je gubila na poluvremenu, ali je u nastavku s dva gola Karima Benzeme stigla do sva tri boda, a igrač Reala Sergio Reguilon je otkrio da im je Francuz na poluvremenu rekao četiri stvari.

"Rekao je da budemo smireni, da prolazimo kroz lošu sezonu, da smo profesionalci i šta moramo učiniti", rekao je Reguilon pa nastavio:

"Neki su mislili da će ove preostale utakmice biti iskorištene kao probni period za igrače, jer Zidane želi da vidi koga će zadržati za narednu sezonu."

"On nas mnogo motiviše i važan je dio ovog kluba. Mislim da ove utakmice nisu testovi za nas za sljedeću sezonu", dodao je igrač Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Reguilon se sada želi nametnuti kao prvi izbor Zidanea na poziciji lijevog beka i pored toga što Francuz očigledno preferira Marcela.

"Radim svaki dan i pokušavam imati što više minuta. Ne možete biti tužni kada igrate s najboljim timom na svijetu. Gladan sam i uvijek želim igrati. Zbog toga naporno radim kako bih se natjecao s najboljima na svijetu", zaključio je Reguilon.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti