Igrač Stoke Cityja izveo najgori korner ikada
Foto: EPA

Adam se nije proslavio

Igrač Stoke Cityja izveo najgori korner ikada

Igrač Stoke Cityja Charlie Adam dobro je nasmijao sve prisutne kada je na meču protiv Burnleya izveo, ili barem pokušao izvesti, korner.

Bivši igrač Liverpoola je poznat da, s vremena na vrijeme, oduševi fudbalsku publiku. Njegova specijalnost su golovi iz slobodnih udaraca i sa velikih udaljenosti.

Iskusni Adam je, u prošlosti, u više navrata pogađao protivnički gol sa svoje polovine, ali ovaj put je uradio nešto sasvim drugačije.

On je prišao lopti da bi izveo udarac iz ugla, ali se pokliznuo, a zatim nespretno udario loptu pomjerivši je dovoljno da se korner smatra izvedenim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi