Igrač Veleža doživio neugodnu povredu, ali odlučio da se iz bolnice vrati na Tušanj

Kuduzović pruža podršku saigračima

Igrač Veleža doživio neugodnu povredu, ali odlučio da se iz bolnice vrati na Tušanj

E. Čaušević, foto: E. Oštraković

Fudbaleri Veleža igraju trenutno u gostima protiv Tuzla Cityja meč osmine finala Kupa BiH.

U prvom poluvremenu nismo vidjeli golove na Tušnju, a u centru pažnje bio je lijevi bek gostujućeg tima Elmir Kuduzović koji je zbog povrede morao van terena.

Kuduzović je dobio udarac u zglob desne noge, a nakon što su mu ljekari Veleža ukazali pomoć on je prevezen vozilom Hitne pomoći u bolnicu jer se sumnjalo na lom noge.

Međutim, na svu sreću Kuduzović nije doživo lom noge, te se nakon pregleda vratio na stadion kako bi pružio podršku svojim saigračima u drugom poluvremenu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Nedaj se KUDUZE!RODENI su uz tebe.
5 1
jasmin1989
Vrato Kuduze pare Nacelniku.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi