Igrač Villareala pogodio u stilu Davida Beckhama

Fantastičan gol veziste 'Žute podmornice'

Igrač Villareala pogodio u stilu Davida Beckhama

S. Grebović

Villareal je sinoć kao gost u okviru šestog kola španske La lige deklasirao Athletic Bilbao sa visokih 3:0, a mrežu Baskijaca načeo je Pablo Fornalis spektakularnim pogotkom sa više od 40 metara.

Villareal je ovom uvjerljivom pobjedom na vrućem gostovanju na San Mamesu poslao jasnu poruku svim ekipama da će ove sezone biti ozbiljan kandidat kada je u pitanju plasman na jedno od pozicija koje vode u Ligu prvaka.

Osim poraza Real Madrida i Barcelone, ovo kolo će ostati upamćeno i po spektakularnom pogotku španskog veznjaka Pabla Fornalisa u 65. minutu susreta, kada je sa nekih 40ak metara fantastično šutirao prema golu domaćina iznenadivši golmana Unaia Simona kojem nije preostalo ništa drugo nego da loptu izvadi iz mreže.

Pogodak Fornalisa neodoljivo podsjeća na pogotke koje je za vrijeme karijere postizao veliki David Beckham, a sinoćnju majstoriju ovog dvadesetdvogodišnjaka možete pogledati na klipu ispod:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi