Igrači Barcelone se pobunili: Nećemo Griezmanna u ekipi!
Francuski fudbaler se spominjao kao još jedno veliko pojačanje Barcelone u ljetnom prelaznom roku. Međutim, za sada od posla nema ništa (Foto: EPA)

Zanimljiva odluka

Igrači Barcelone se pobunili: Nećemo Griezmanna u ekipi!

Midhat Šljivak

Napadač Atletico Madrida Antoine Griezmannn se sve češće povezuje sa odlaskom iz ovog tima.

Navodno je francuski napadač spreman za prelazak u Barcelonu, rukovodstvo kluba već je u pregovorima i posao bi mogao biti završen za 120 miliona eura.

Međutim, igrači Barcelone ne žele Griezmanna u svom timu. Cadena Ser tvrdi da su igrači katalonskog velikana izričito protiv dovođenja francuskog fudbalera i ne žele ga u svom timu.

Poprilično interesantna odluka fudbalera španskog prvaka koju vjerovatno Grizemann nije očekivao i ovo bi mogao biti popriličan udar na njega.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Francuz je prošle godine bio veoma blizu dolaska na Nou Camp. Ipak, na kraju se odlučio produžiti ugovor sa Atleticom i tako je "izigrao" Barcu.

Griezmann je već pet godina član Jorgandžija, a ove sezone je u 42 utakmice ostvario učinak od 19 golova i devet asistencija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Trebaju dovesti Neresa iz Ajaksa, ili Ziyecha.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi