Igrači Beverena prepali Neymara: Takve stvari se ne bi trebale dešavati

PSG "razbio" belgijski tim

Igrači Beverena prepali Neymara: Takve stvari se ne bi trebale dešavati

S obzirom da je francuski šampionat davno prekinut, Paris Saint-Germain kroz prijateljske susreta pokušava uhvatiti ritam za nastavak Lige prvaka.

Prije dva dana je PSG odigrao prijeteljski meč (igralo se 4x30 minuta) sa belgijskim Waasland-Beverenom i upisao novu ubjedljivu pobjedu, rezultatom 7:0.

Govoreći za BeIN Sports, napadač PSG-a, Neymar, se osvrnuo na meč i ubjedljivu pobjedu svog tima.

"Jako sam sretan što sam se vratio i igrao na našem terenu, uz prisustvo određenog broja navijača. Polako se spremamo kako bismo dostigli maksimum, a onda slijedi finalna faza Lige prvaka. Ostalo sada nije bitno", izjavio je Neymar.

Kako su zaključili francuski mediji, protivnik PSG-a je bio poprilično agresivan, a takav pristup fudbalera belgijskog tima je "prepao" Neymara, koji se nikako ne želi povrijediti i ponovo propustiti najvažnije duele Lige prvaka.

"Da, pomalo smo se uplašili. Tu samo na prijateljskoj utakmici i takve stvari se uopšte ne bi trebale dešavate. Moramo se pripremati, ali i biti oprezni... Ali i smo im malo vratili, tako da nema problema", izjavio je Neymar.

Inače, PSG će u četvrtifnalu Lige prvaka odmjeriti snage sa Atalantom.

Kladionica MOZZART je već odredila kvote za duel Atalante i PSG-a koji će se odigrati 12. augusta u Lisabonu. Nešto više šansi za pobjedu i prolaz se daje Parižanima. Pogledajte kvote kladionice MOZZART za ovaj duel četvrtfinala Lige prvaka!

Top Komentari

Klackalica
A duša mala. Trebali bi pustit da ih ismijavaš driblinzima na 3:0, kako se usuđuju agresivno igrat
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.