Neymarova bahatost bez granica: U oči je slagao golmana Beverena

Brazilac nije ispao fer

Neymarova bahatost bez granica: U oči je slagao golmana Beverena

Admin Čaušević

Neymar se zaželio fudbala, pokazao je to i u duelu protiv belgijskog Beverana kada je trijumfu od 7:0 zabio, ali i asistirao iz penala. 

Brazilski superstar slovi kao igrača koji zrači bahatošću, često je prepotentan i glumi nedodirljivog što izazia revolt kod protivničkih igrača.

Naime, neposredno prije izvođenja penala kamere su snimile Neymara kako pita Lucasa Pirarda na koju stranu da mu šutira, a golman gostiju se samo smijao.

Nekoliko momenata kasnije se ispostavilo da je zvijezda Parižana u oči slagala protivničkog čuvara mreže jer je umjesto šuta, uslijedila asistencija Mauru Icardiju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nakon što je Neymar gurnuo loptu prema naprijed Icardi se nije dao zbuniti te je uspio nekako zatresti mrežu. 

[twitter]https://twitter.com/ogoalfc/status/1284189736748359681[/twitter]

Top Komentari

LjutiKrajisnik
Kakav bombastican naslov :D
9 0
vence
Mozda je najbahatiji lik na svijetu..al ovo je bas u duhu sporta i zahebancije..simpaticno iskreno
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi