Igrači Bosne pozvali svoje navijače u Kakanj

Na derbi susre 25. kola Prve lige FBiH

Igrači Bosne pozvali svoje navijače u Kakanj

U subotu se u Kaknju igra derbi 25. kola Prve lige FBiH u kojem će snage odmjeriti Rudar i Bosna iz Visokog.

Teško je jednoj od ove dvije ekipe dati ulogu favorita, a očekuje se da bude veoma "vruće", kako na terenu tako i na tribinama. 

U Visokom vlada prava euforija i veliki broj navijača najavio je odlazak u Kakanj. Svjesni su u ovom klubu koliko bi im značili eventualni bodovi, a igrači su odlučili na jednom od posljednjih treninga poslati jasnu poruku svim simpatizerima kluba.

"Ovoj utakmici kao i svakoj drugoj pristupamo maksimalno ozbiljno i profesionalno kao što se od nas i očekuje. U Rudaru sam ponikao i prošao omladinsku školu, kako živim u Kaknju svakako da sami emotivno vezan, međutim u visočkoj Bosni sam dobio ono što u Rudaru nisam imao, a to je prilika za igru i dokazivanje i ukoliko dobijem priliku mogu obećati da ću ostaviti srce na terenu za pobjedu moje Bosne i novi korak prema plasmanu u Premijer ligu. Vjerujem da i moje kolege razmišljaju na potpuno isti način, a i pokazali smo to u jesenjem dijelu prvenstva kada smo ovu utakmicu igrali na našem stadionu u Visokom. Pozivam sve naše navijače a naročito "Demone" da nas podrže na ovom gostovanju. Ovo je možda i najvažnija utakmica sezone za našu ekipu", kazao je za nkbosna.ba Adis Goralija, štoper NK Bosna Visoko.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi