Igrači Bratstva znali su proslaviti današnju pobjedu

Veliko slavlje nakon meča

Igrači Bratstva znali su proslaviti današnju pobjedu

S. Grebović

Fudbaleri Bratstva su na najbolji način startovali proljetni dio sezone u Prvoj ligi Federacije BiH, pobjedom nad Travnikom rezultatom 2:1.

Iako su na poluvremenu imali rezultatski zaostatak, izabranici Nikole Nikića su u drugom dijelu uspjeli da preokrenu rezultat i slave veliku pobjedu.

Za šesti ovosezonski trijumf pogađali su Stefan Stojanov eurogolom sa 25 metara i Kosta Bajić, koji je bio precizan sa bijele tačke. 

Nakon meča, domaći igrači su u svlačininici uz povike "Ovdje niko nije normalan" na simpatičan način proslavili današnji trijumf.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pogledajte kako je to izgledalo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi