15

Komentari (15)

Mustafa
Ovo nije pošteno, Čelik se treba žaliti UEFI, prvenstvo 2019/2020 nije regularno završeno. Po pravilu UEFE bi ga trebalo poništiti !!!! Niko u Evropu iz BiH ove godine! Tako nam i treba kad nam Dodik i RS sude !!!
EdwinPol
KMEE KMEEE KMEEEEEEEE
Mustafa
Ovo nije pošteno, Čelik se treba žaliti UEFI, prvenstvo 2019/2020 nije regularno završeno. Po pravilu UEFE bi ga trebalo poništiti !!!! Niko9 u Evropu iz BiH ove godine! Tako nam i treba kad nam Dodik i RS sude !!!
EdwinPol
Kmee kmeeee kmeeeeeeeee
Celik ce se vratiti brzo u elitno drustvo nogometne lige BiH, vratit ce jaci i bolji.
Neprilagodjeni
KOME SMETA FEDERALNI ĆELIK???
user1585303139
Beli98
****s ligu bez Celika. 1946
hzsg
Istnska i iskrena podrška Čeliku, njegovim navijačima, gradu Zenici uz najiskrenije želje da se što prije vratite na mjesto koje zaslužujete u BH nogometu. Od pravih i iskrenih zaljubljenika u bordo boju uvjek ce te imati podršku. Svako dobro!!!
NAPOLI
Lezi čelik i odmori zaslužio si.nek te ne pate više razni mešetari.Isto si ko bolesnik koji svima moze dati krv(pare) i daje a kad tebi treba infuzija kasumovic nije dao vec je i pišu završno,zato lezi i odmori godinu ili dvije pa da opet budem poletan sa nekom drugom infuzijom jer ova gradska je već odavno zatrovana. Sportski pozz iz tuzle
bubacorelli1
Druga liga kme kmee
ZukaZu
O čelik ćao, o čelik ćao, o čelik ćao ćao ćao ćao ćao ćao ćao, o čelik ćao, o čelik ćao i jbm vam sveeeee
Sarajlija46
Zao mi vas.Ali ste zasluzili ispast vec prije par godina.Mladost DK puno bolje igra
Samoiskreno
Saopstenje1988
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti