Igrači Cityja na proslavi srušili trofej, a onda se javio Sergio Ramos

Dao im savjet

Igrači Cityja na proslavi srušili trofej, a onda se javio Sergio Ramos

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja proslavili su prije nekoliko dana titulu prvaka Engleske na Etihadu.

Igrači Pepa Guardiole su nekoliko kola prije kraja sezone osigurali titulu prvaka, a za vikendu su s navijačima proslavili ovaj uspjeh. Ipak, proslava nije prošla bez problema jer su u jednom trenutku tokom prevelikog radovanja igrači Cityja srušili trofej.

Neoprezan je bio Oleksandr Zinchenko, ali na njegovu štetu trofej nije bio oštećen. Nakon toga krenuli su razni komentari na njegov račun, a u centru pažnje našao se Ilkay Gundogan koji je pitao da li neko poznaje radnju u kojoj se mogu popraviti trefeji.

Na oduševljenje mnogih na njegov tweet odgovorio je Sergio Ramos koji je 2011. godine imao još veći problem. Tada je Ramosu ispao trofej dok je sa saigračima bio u otvorenom autobusu i isti je završio pod točkovima. Ramos je poručio u šali Gundoganu da zna gdje može popraviti trofej, ali da te radnje nije zvao već sedam godina.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi