Ramos: Messi je prišao sudiji u tunelu, a onda se kriterij promijenio

Žestoke optužbe kapitena Reala

Ramos: Messi je prišao sudiji u tunelu, a onda se kriterij promijenio

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć nije uspio da savladal ljutog rivala Barcelonu i tako katalonskom klubu nanese prvi poraz u ovoj sezoni.

Utakmica na Camp Nou završena je rezultatom 2:2 iako je Real cijelo drugo poluvrijeme igrao s igračem više. Nakon utakmice medijima se obradio kapiten gostujućeg tima Sergio Ramos koji je iznio žestoke optužbe na račun Lionela Messija.

"Messi je izvršio mali pritisak na sudiju na poluvremenu u tunelu. Ne znam da li su kamere sve to snimile. Nisam baš siguran da bi u drugom poluvremenu donosio onakve odluke. Ovo je fudbal i sve treba da ostane na terenu i to morate poštovati", rekao je Ramos.

Međutim, nakon izjave defanzivca kraljevskog kluba na internetu se pojavila fotografija zapisnika glavnog sudije. U istom se navodi da nije imao nikakav "razgovor" s Messijem zbog čega se dovela u pitanje iskrenost što se tiče izjave Ramosa. Ipak, sve su to "igrice" koje su normalne nakon susreta ljutih rivala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi