Igrači Dinama na neobičan način čestitali Olmu

Dobio poziv reprezentacije Španije

Igrači Dinama na neobičan način čestitali Olmu

Mladi španski fudbaler Dani Olmo danas je dobio ogromno priznanje za svoje igre u dresu Dinama.

Olmo je daleko najvrijedniji eksponat u Dinamovom izlogu, mnoštvo je klubova koji ga žele vidjeti u svojim redovima, a imun na ono što pruža nije ostao ni selektor španske "A" reprezentacije Roberto Moreno.

Danas su iz Dinama saopštili kako je Olmo pozvan za predstojeće utakmice protiv Malte i Rumunije, što mu je premijerni poziv, a mladom igraču 'Modrih' prvi je tu vijest saopćio trener Nenad Bjelica.

Olmo je razvukao osmijeh od uha do uha, uslijedio je pljesak, zatim zagrljaji, a prilično neobičnu čestitku imali su njegovi saigrači koji su se poredali "u tunel" i malo ispljuskali Španca koji je protrčao između njih.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sve ovo pokazatelj je kakva zapravo atmosfera vlada u taboru Dinama, a bratstvo i jedinstvo u svlačionici održava se svakako i na same rezultate koje zagrebački klub bilježi u posljednje vrijeme.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi