Igrači Drine na odmoru do 27. juna

Odradili posljednji trening za ovu sezonu

Igrači Drine na odmoru do 27. juna

M. Jakovljević

Bivši premijerligaš Drina iz Zvornika odradila je poslednji trening, a onda je šef stručnog štaba Mile Lazarević igračima dao odmor koji će trajati do 27 juna.

Redove Drine je napustilo 7 igrača. Otišli su Nikola Vasiljević,Filip Erić, Aleksandar Ilić, Mićo Kuzmanović, Mladen Atić, Novica Petrović i Zvijezdan Đorđilović.

Uprava nastoji da se produži saradnja sa Slavkom Ćulibrkom, Nikolom Stefanovićem, Dejanom Blagojevićem, a nastojat će se zadržati svi domaći igrači, a u planu je dovođenje 5 pojačanja i povratak nekih igrača iz drugih klubova.

"Pripreme počinjemo 27. juna, a startovaćemo sa jednim renoviranim timom u kome će okosnica biti igrači koji su igrali u proljetnoj polusezoni. Ambicije su pobjedničke u Prvoj ligi RS i povratak u Premijer ligu ali ne pod svaku cijenu", rekao je trener Mile Lazarević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti