Igrači FK Radnik otputovali u Budvu, dogovorene četiri provjere
Foto: FK Radnik Bijeljina

Žižović poveo 29 igrača

Igrači FK Radnik otputovali u Budvu, dogovorene četiri provjere

Na pripreme otputovala je i ekspedicija Radnika iz Bijeljine. Trener bh. premijerligaša Mladen Žižović u Crnu Goru je poveo 29 igrača na koje će računati u nastavku šampionata, a tokom boravka u Budvi planirano je odigravanje četiri prijateljske utakmice, koje će poslužiti za uigravanje kako bi Radnik na proljeće pružao još bolje partije.

Bijeljinci će se u Budvi zadržati do 11. februara, a generalka pred start takmičenja u Premijer ligi BiH bit će odigrana šest dana kasnije na Gradskom stadionu. Protivnik će biti Loznica.

"Prvi dio prirpema je okončan. Odradili smo u suštini šesnaest dana maksimalno ozbiljno s tim da nam vremenski uslovi nisu išli na ruku, pa nema razloga da ne budem nezadovoljan. Tokom prvog dijela odigrali smo jednu kontrolnu utakmicu i zadovoljan sam prikazanim. Umor od prirpema se vidi na mnogima ali vjerujem da ćemo u Crnoj Gori finiširati naš plan i program koji smo zacrtali", kaže trener Radnika Mladen Žižović.

Velibor Đurić kaže da je prvi dio prošao u radu sa dosta trčanja i sticanja snage, te da će u Budvi njegova ekipa više biti bazirana u radu sa loptom.

"Pripreme teku po planu i programu onako kako smo očekivali. Prvi dio smo završili dosta uspješno gdje smo u tih šesnaest dana odigrali jednu utakmicu. Vidi se na nama da je umor pokazao svoje pa nekakava ljepota u utakmici protiv Orašja nije mogla doći do izražaja. Odlazak u Budvu je u pravo vrijeme jer nas u Crnoj Gori očekuju četiri prijateljske utakmice gdje ćemo se uigravati za početak prvenstva", rekao je iskusni igrač sredine terena Velibor Đurić.

Putnici za Crnu Goru: Mladen Lučić, Samed Hodžić, Igor Marković, Aleksandar Vasić, Srđan Bečelić, Alem Merajić, Slaviša Radović, Emir Hodžurda, Tarik Isić, Ivan Šubert, Željko Krsmanović, Nedim Mekić, Pavle Sušić, Kenan Delić, Nikola Popara, Josip Šantić, Velibor Đurić, Dejan Maksimović, Vladimir Bradonjić, Jovan Motika, Ognjen Đelmić, Stefan Barić, Predrag Ristanović, Mile Purić, Nenad Nikić, Irfan Hadžić, Dino Mujkić, Demir Peco, Dragan Živanović.

Raspored odigravanja prijateljskih utakmica:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

2.02. Radnik - Rudar Pljevlja
6.02. Radnik - Mornar Bar
9.02. Radnik - Tuzla City
10.02. Radnik - Jedinstvo Bijelo Polje

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije