Aleksić se razišao sa bijeljinskim Radnikom

U potrazi za novim klubom

Aleksić se razišao sa bijeljinskim Radnikom

Bh. premijerligaš Radnik iz Bijeljine u nastavak sezone će ući bez Radosava Aleksića.

Ovaj srbijanski internacionalac je u prethodnoj polusezoni bio neizostavan u prvoj postavi tima iz Bijeljine, međutim između dvije strane je u međuvremenu, na Aleksićevo insistiranje, raskinut ugovor.

Aleksić je kao razlog napuštanja Radnika naveo inostrani transfer koji bi uskoro trebao realizovati, a Bijeljinci mu nisu željeli stajati na putu.

"Hvala Radniku što mi je izašao u susret. Postoji opcija da karijeru nastavim u inostranstvu, ali više ću znati narednih dana", kazao je Aleksić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni Aleksić je u Radnik došao u ljetnom prijelaznom roku, a prethodno je igrao za Krupu, Travnik, Zrinjski, Slaviju, Radnički 1923.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi