Ivan Šubert pojačao FK Radnik
Foto: FK Radnik Bijeljina

Defanzivac potpisao dvogodišnji ugovor

Ivan Šubert pojačao FK Radnik

Bijeljinski Radnik je ove zime raskinuo saradnju sa Radosavom Aleksićem i Domagojem Franićem, dvojicom igrača koji žele pokušati pronaći inostrani angažman.

Zbog toga je Radniku bilo potrebno pojačanje u zadnjoj liniji, a danas je premijerligaš iz Bijeljine ozvaničio saradnju sa 25-godišnjim štoperom Ivanom Šubertom.

Ivan Šubert je tako danas potpisao dvogodišnji ugovor sa Radnikom.

Inače, ovaj Beograđanin je svoju čitavu dosadašnju karijeru proveo u Srbiji gdje je nastupao za Beograd 1929, Palilulac, Radnički, Posavac Tišma, Donji Srem, Zemun, Novi Pazar i OFK Bačka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nisam se mnogo dvoumio kada sam dobio poziv Radnika. Ugovor sa Bačkom mi je istekao 20. decembra, a u Radnik sam došao u svojstvu slobodnog igrača. Dosta sam toga pohvalnog čuo o Radniku na čijem čelu je aktuelni selektor Srbije Mladen Krstajić. Odmah po dolasku sam vidio da je atmosfera kakva se samo poželjeti može. Iskreno se nadam da ću svojim znanjem i iskustvom pomoći svom novom klubu da dođe do željenih rezultata u Premijer ligi BiH", izjavio je Šubert, prenosi zvanična FB stranica Radnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi