Igrači FK Željezničar vrijedno treniraju u Antaliji

Amar Osim bez problema u ekipi

Igrači FK Željezničar vrijedno treniraju u Antaliji

Midhat Šljivak, foto: E. Haračić

FK Željezničar odradio je još jedan trening u Antaliji.

Plavi sa Grbavice već su drugi dan u ovom turskom gradu, a na jutrošnjem treningu Amar Osim je mogao računati na sve igrače izuzev Ermina Zeca.

Napadač Željezničara zbog povrede koju vuče iz prvog dijela sezone trenirao je odvojeno od ekipe u teretani, a rečeno nam je da njegov oporavak ide po planu.

Atmosfera u taboru sarajevskog tima je zaista odlična. Svi vrijedno treniraju i jedva čekaju početak drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi će sutra odigrati i prvu od četiri pripremne utakmice, a protivnik je ljubljanska Olimpija.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno plavi
5 0
ajanbrrin
Tiha voda...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti